За нас

Romance… Excellence… Desire… Sensation… Това е REDS.

REDS е синоним на качество и стил вече 15 години. Ние сме магазини и киоскове за бижута на световно известни и доказали се във времето марки от високо ниво. Може да намерите винаги актуални и съобразени с тенденциите в модата бижута в нашите мултибранд бутици в едни от най-големите центрове за пазаруване в София и Пловдив. За всички останали точки на България (и не само) доставяме в рамките на 24 часа, благодарение на нашия онлайн магазин.

Бижутата на REDS са част от най-съкровените моменти от живота на нашите клиенти. Моменти на обич, щастие, радости и гордост... всеки скъпоценен миг на хиляди от вас бива споделен с бижу от нас. Вниманието към нашите клиенти и техните нужди са част от нашата фирмена философия и в центъра на всеки избор на бижу.

Ние от REDS знаем, че в днешно време потребителя е с по-изискан и по-индивидуализиран стил. Ние вярваме, че често това, което избереш да носиш, отразява личните ти стремежи и мечти. Именно за това ние ви предлагаме проверени класни марки с доказано качество и дългогодишен опит. В бутици REDS и тук, в нашия онлайн магазин, имате възможността да закупите последните колекции бижута и часовници на хитовите марки Morellato, Maserati, Salvatore Plata, Rosefield, Engelsrufer, Police, Daisy Dixon и нашите брандове създадени с много любов за вас - Senso Diamonds, Senso Gold и Senso Silver. Уверяваме ви, списъкът ще се увеличава, а ние ще продължаваме да ви с радваме с най-добрите нови колекции, високо качество и стандарти на производство!

Своето развитие и утвърдена позиция на пазара, REDS дължи на лоялността на своите клиенти, разнообразието на предлагани модели и марки, и способността да задоволи всеки вкус. С грижа към вас ние се стремим към постоянно подобрение отговаряйки на най-високите световни стандарти!

За тези,които още не ни следват в Instagram и Facebook – не губете време! Там ще можете да следите отблизо новите ни колекции, нашата дейност и актуалните ни промоции.